Jyväskylän e-urheiluseura ry

Tapahtuma

Stage142
12.-14.4.2024

Jklesports, jkl esports, logo

Stage142

Jyväskylän vanhin verkkopelitapahtuma Stage142 tulee taas! Laneilla on konepaikkoja 160 ja lisäksi erillinen konsolialue.

Luvassa on tuttuun tapaan turnauksia peleissä: CS2, League of Legends, PUBG sekä tietenkin Pro Pilkki 2. Tapahtumassa myös laniruokaa Juveneksen tarjoamana!

Laneilta löytyy myös Expo-alue, jossa aktiviteetteja lauantaina 13.4. klo 13-19.  Kävijälipun hinta on pe-la 5 € ja paikalla voi olla pe klo 18-22 ja la klo 11-22, liput paikan päältä. Ilmainen pysäköinti lämpötolpattomilla paikoilla Jamkin parkkipaikalla.

Liput

Luethan tapahtuman säännöt ennen lipun ostoa, sillä lipun ostamalla ilmaiset ymmärtäneesi sääntöjen sisällön sekä sitoudut noudattamaan niitä.

Tapahtuma alkaa perjantaina 12.4. klo 16 ja päättyy sunnuntaina 14.4. klo 14. Turnausten ilmoittautuminen on auki. CS2 ja LoL turnauksissa rahapalkinnot!
 
Tapahtumassa on useampia erilaisia lipputyyppejä. Stage142 ikäraja on K16 (14-15 vuotias pääsee täysi-ikäisen kanssa tapahtumaan). 
 

Stage142 lanien alkuun:

 • 00pv
 • 00h
 • 00min
 • 00sek
Laniruokailu (Juvenes)

LANIRUOKAILU JUVENES CAFE CURVE

Stage142 lanit, juvenes, laniruoka

Kampuksen Juvenes-ravintola hemmottelee laniruualla Stagejen ajan perjantaista lauantaihin. Juveneksen Cafe Curven ravintolan löydät pääovien (D1) vasemmalta puolelta saapuessasi paikalle.

Ravintola on auki pidennetysti laniviikonloppuna. Ruuan hinta on 8,45 € / ateria (santsaus on sallittu) ja maksu tehdään kassalle.

Aukioloajat:

 • Perjantaina klo 7.45-20:00, lounas klo 10.30–18.00, (laniruokaa klo 18:00-20:00)
 • Lauantaina klo 9.00-18:00, lounas klo 11.00–15.00 (laniruokaa klo 15:00-18:00)

Perjantain 12.4. laniruoka

 • Kana-fetatortillat (kasvisversio tilattava erikseen kassalta ruokailuun saavuttaessa)
 • Pizza (kinkku/metvursti-ananas ja kasvisversiot, 3 eri makua)
 • Lihapullat, kanansiivet

Lauantain 13.4. laniruoka

 • Kana-fetatortillat (kasvisversio tilattava erikseen kassalta ruokailuun saavuttaessa)
 • Pizza (kinkku/metvursti-ananas ja kasvisversiot, 3 eri makua)
 • Hodarit, kanansiivet

Sis. salaattipöytä pe-la

 • Vihreää salaattia ja vihanneksia, raasteita, perunasalaattia, nachoja, salsaa, jalapenoja, chilimajoneesia.

Pidätämme oikeuden ruokalistamuutoksiin.

Lisäksi itsepalvelukioski palvelee kellon ympäri. Huomioithan, että itsepalvelukioskilla käy vain korttimaksu ja Pivo. Kahviautomaatti (myös erikoiskahvit) sijaitsee Twistin puolella, joka auki 24/7 – automaattiin käy kortti ja kolikot

Lanien säännöt

Lanien säännöt

Lipun ostaessasi sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä, sekä osoitat hyväksyneesi sääntöjen sisällön.

Jotta laniviikonloppu sujuisi ilman suurempia kommelluksia ja mielipahaa, on tärkeää käydä yhteiset säännöt läpi ennen tapahtumapaikalle saapumista. Ostamalla lipun ja osallistumalla Stage142 -tapahtumaan sitoudut noudattamaan alta löytyviä sääntöjä koko viikonlopun ajan. Ongelmatilanteissa olkaa pikimmiten yhteydessä järjestäjiin tai henkilökuntaan. Nopeiten meidät tavoittaa Jklesportsin discord -kanavalta #helpdesk -osiosta tai STAFF-pöydästä. 

Tapahtumassa noudatetaan Jyväskylän e-urheiluseuran turvallisemman tilan periaatteita ja tapahtumassa päivystää häirintäyhdyshenkilö. Kaikenlainen kiusaaminen, häirintä ja asiaton käytös on tapahtumassa ehdottomasti kielletty. Stage142 on kaikille lipun ostaneille avoin tapahtuma, jonne jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on. Muistetaan pitää kaverista huolta ja mukavia kanssalanittajille!

HÄIRINTÄYHDYSHENKILÖT: 

Paula Hokkanen (Discord @cibo)

Thomas Semenius (Discord @tumppi)

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse hallitus@jklesports.fi ja häirintäyhdyshenkilömme ovat sinuun yhteydessä. 

Säännöt:
 • Tapahtuman ikäraja on K16. Alle 16 vuotias minimissään 14-15 vuotias pääsee tapahtumaan mikäli hänellä on mukana täysi-ikäinen henkilö, jolla on oma konepaikka tai kävijänä ollessaan kävijälippu. Alaikäisen henkilön pääsy voidaan tarvittaessa evätä tapahtumaan.
 • Sääntöjä rikkova henkilö voidaan poistaa alueelta ilman varoitusta. Alueelta poistetut henkilöt eivät saa palata tapahtuma-aikana alueelle, eivätkä he ole oikeutettuja rahanpalautukseen lippuostoista. 
 • Tupakointi (myös sähkötupakka ja vape) on kampusalueella kiellettyä kaikkialla muualla, paitsi erikseen merkityllä tupakointialueella. Tupakoinnista aiheutuvasta palohälytyksestä tai muusta toimenpiteestä on vastuussa sen aiheuttanut henkilö. 
 • Tuothan vain lääkkeitä, joihin sinulla on tarvittaessa näyttää resepti. Varauduthan siis tarvittaessa esittämään henkilökohtaisen reseptitositteen (paperinen/omakanta) jos hallussasi on reseptilääkkeitä. Lääkkeet on oltava niille osoitetuissa alkuperäispakkauksissa. Särkylääkkeisiin ym vapaasti ostettaviin lääkkeisiin ei tarvitse reseptiä. 
 • Lanivieraille voidaan tarvittaessa tehdä turvatarkastus ennen tapahtumaan saapumista. Järjestäjä pitää oikeuden takavarikoida kiellettyjä tavaroita tapahtuman ajan.
 • Piratismi ja muu nettipeeloilu on laneilla kiellettyä. Muistathan, että kaikki Suomen lait, mukaanlukien tekijänoikeuslait, pätevät myös Stage142 laneilla. Toivomme, että tämä myös pitää tapahtumien tulevaisuutta silmälläpitäen. Verkkoa voidaan valvoa luvattoman käytön ehkäisemiseksi.
 • Pornograafisen ja/tai erittäin väkivaltaisen sisällön katseleminen julkisesti esimerkiksi omalta monitorilta on laneilla ehdottomasti kiellettyä.
 • Omalle lanipaikalle on sallittua sijoittaa ylimääräisiä rakenteita, kunhan ne mahtuvat konepaikallesi, ja ovat maximissaan kahden (2) metrin korkeudessa lattiasta mitattuna.  Ylimääräisiä sähkölaitteita emme toivo konepaikoille. Lanikansalla on alueella käytössä mikro sekä jääkaappi, ja kampuksen kahvion kioskista saa kuumia juomia ja naposteltavaa sen aukioloaikojen puitteessa ja lanialueen keittiöstä löytyy kahvinkeittimiä 2 kpl,  joten ne sun muut voi huoletta jättää kotiin.
MUUTA HUOMIOITAVAA:
 • Mikäli olet ostanut Non-BYOC -lipun (konesetti valmiina, esimerkiksi GamePit VIP -paikat), ovat koneet ja muut oheislaitteet ovat lainassa muilta toimijoilta tai kuuluvat tilakokonaisuuteen. Mikäli laitteistolle tapahtuu minkäänlaista vahinkoa, on vahingon aiheuttaja korvausvelvollinen aiheuttamastaan vahingosta.
 • Jokainen lanivieras huolehtii siivoamisesta itse. Pelipaikkojen läheisyydessä on roska- ja pullopusseja, ja kampukselta löytyy kierrätyspisteitä. Huolehdithan siis roskat roskiin ja että konepaikka jää siistiin kuntoon lähtiessäsi!
 • Järjestäjät eivät ole vastuussa lanivieraiden laitteista tai muusta henkilökohtaisesta omaisuudesta.
 • Kampukselta ulosvieviä ovia ei saa pönkittää auki. Myöskään alueelle kampuksella, joka ei kuulu lanialueeseen (merkattu kieltolapuilla) ei saa mennä. Ovien auki pönkittäminen tai väärillä alueilla kulkeminen aiheuttaa hälytyksen varsinkin ilta-aikaan. Aiheettomista hälytyksistä peritään maksu toteutuneiden kustannusten mukaisesti.
 • Lanialueelle ei saa päästää ulkopuolisia, joilla ei ole ranneketta, pääsylippua tai STAFF-kulkulupaa.
 • D1 -pääsisäänkäynnin eteen pysäköiminen on kielletty. Pysähtyminen lastaamisen ja purkamisen ajaksi on sallittua, mutta autot tulee parkkeerata merkatulle parkkialueelle. D1 -väylä toimii pelastustienä joten kulku on pidettävä esteettömänä.
 • Konepaikalla tai autoissa nukkuminen on kiellettyä. Lanialueella on nukkuma-alue, jonne voi lunastaa pääsyn lippukaupasta tai staffilta. 
 • Kaikki tapahtumapaikkaan kohdistuva vaurio ja ilkivalta on kielletty ja tekijä on näistä korvausvelvollinen. Ethän myöskään kiinnitä tarroja tapahtumapaikalla minnekään. 
 • Tapahtuman vierailla ei ole oikeutta myydä tai julkisesti mainostaa lanisponsoreiden ulkopuolisia yrityksiä, tuotteita tai palveluita. Tämä koskee muun muassa ilmaisjakelua, mainoksia sekä tietokonetavaran, elintarvikkeiden ja ohjelmistojen myyntiä ilman erillistä lupaa. Kaupalliseen käyttöön tapahtuva valo- ja videokuvaaminen sekä muunlainen sisällöntuotto tapahtumassa on kiellettyä ilman järjestäjän erillistä kirjallista lupaa. Striimaaminen omalta konepaikalta on sallittua.
LISÄKSI:
 • Älä valtaa konsoleita koko viikonlopuksi, vaan anna muillekkin mahdollisuus pelata niillä. Jos otat kaiuttimet mukaasi, niin älä pidä niitä niin kovalla, että se häiritsee muita. Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova sen jälkeen, kun maksu on suoritettu.
 • Jos jäi jotain epäselvää, niin älä epäröi tulla kysymään järjestäjiltä paikan päällä STAFF-pöydästä. Voit ottaa yhteyttä ennen tapahtumaa ja myös tapahtuman aikana sosiaalisen median tai sähköpostin välityksellä. Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.
Muut palvelut

Muut palvelut

Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampus sijaitsee aivan keskustan läheisyydessä. Pääkampukselta 200 metrin päässä sijaitsee Tapionkadun K-Market, josta voi käydä tarpeen tullen hakemassa lisää evästä.

Lanittajille on oma ruokailualue lanialueella, jossa mahdollisuus lämmittää omia mikroruokia, käyttää kylmäkaappia tai kahvinkeitintä.

Wolt toimittaa ovien tuntumaan klo 00 asti ja Foodora klo 02 asti. Lisäksi Puistokadulta löytyy Puistokadun Kebab Pizzeria, joka on auki perjantaina klo 10:00-22:00 ja lauantaina klo 11:00-22:00.

Stage142 -Liput

Myynnissä 10.2.-12.4.2024.
Konepaikkojen osto onnistuu myös paikan päältä kortilla tai käteisellä, hintoihin lisätään 5 €.
Emme takaa, että paikkoja on jäljellä ennakkomyynnin jälkeen. Turnauslomakkeella ohjeet alennukseen joukkueille.
Ilmainen pysäköinti Jamkin pääpysäköintialueella lämpötolpattomilla parkkipaikoilla.

Stage142 konepaikkojen kartta

Stage142 pohjapiirros
Klikkaa isommaksi

Stage142 BYOC -konepaikat

Liput myydään lohkoittain lanialueelta. Tällä lipulla saat konepaikan Stage142 LAN-tapahtumaan perjantaista klo 16 sunnuntaihin klo 14. 

Lippua ostaessasi verkkokauppa kysyy kenen viereen samassa lohkossa haluat!

 • Tuo oma tietokoneesi tai konsolisi, näyttösi ja lisälaitteesi
 • Tuo oma n. 5 metriä pitkä verkkokaapeli tai käytä langatonta
 • 3 kpl sähköpistoketta, 1 kpl verkkoportti kytkimestä
 • Pöytäpaikka (100 cm) + tuoli
 • Vähintään 100M/100M verkko
 • Mahdollisuus lattiamajoitukseen liikuntasalissa pe-su

Mikäli verkkokaupan tuotteet eivät näy tässä, voit ostaa ne suoraan verkkokaupan sivulta

Stage142 VIP -konepaikat

GamePit VIP -konepaikka

Lippua ostaessasi verkkokauppa kenen viereen haluat!

 • Tehokas pelikone (i7-12700K/RTX 3080/RAM 16GB/1TB/240 hz 24-27”)
 • Logitech -lisälaitteet + Logitech Webcam
 • Pöytäpaikka (120 cm) + Noblechairs mukava pelituoli
 • Suosituimmat pelit asennettuna ja päivitettynä
 • 3 kpl sähköpistoketta, nopea verkko
 • Mahdollisuus lattiamajoitukseen liikuntasalissa pe-su

GamePit loossi -konepaikka

Lippua ostaessasi verkkokauppa kenen viereen haluat!

HUOM. Jos ostat kerralla 3 loossipaikkaa, käyttämällä koodin ”LOOSSIALE” saat  alennuksen.

 • Laadukas pelikone (i7-9700K/RTX 2070/RAM 16GB/1TB/240 hz 24”)
 • Logitech -lisälaitteet
 • Pöytäpaikka (120 cm) + Noblechairs mukava pelituoli
 • Suosituimmat pelit asennettuna ja päivitettynä
 • 3 kpl sähköpistoketta, nopea verkko
 • Mahdollisuus lattiamajoitukseen liikuntasalissa pe-su

LISÄTUOTTEET

Stage142 konesetti BYOC -paikalle

Mikäli et jaksa tuoda omaa konesettiäsi voit vuokrata valmiin setin meiltä. Päivitä BYOC -konepaikallesi valmiskonesetti (lisää tämä ostoskoriin BYOC-paikan kanssa). Tämä tuote itsessään ei oikeuta konepaikkaan!

  • Hyvä pelikone (i7-9400F/RTX 2060/RAM 16GB/1TB)
  • Asus -pelinäyttö (144 hz 24”)
  • Tuothan omat lisälaitteesi konepaikallesi
  • Pelilauncherit ja muutamat suosituimmat pelit asennettuna
  • Konesetin voit päivittää mille tahansa BYOC-paikalle

Stage142 -prioriteetti majoitus

 • Lippu tarkoitettu kauempaa saapuville joilla ei ole muuhun majoitukseen mahdollisuutta.
 • Tällä lipulla voit majoittua Jamkin liikuntasalin lattiamajoituksessa (pe-la yö, la-su yö).
 • Kaikkiin lanipaikkoihin sisältyy majoitus kapasiteettivaroituksella.
 • Maksimi majoituskapasiteetti 60 henkilöä kerrallaan.
 • Tuothan tarvittavat petivaatteet, täkit, tyynyt, patjat ja makuupussit halutessasi
 • Pelkkä majoituspaikan osto ei riitä tapahtumaan pääsyyn. Tarvitset lisäksi konepaikan.

Mikäli verkkokaupan tuotteet eivät näy tässä, voit ostaa ne suoraan verkkokaupan sivulta

Stage142 -Ohjelma

Perjantai 12.04.

16.00 – Ovet auki

17.00 – Alue valmis ja koneet saa kytkeä

18.00 – Valot pois, alkuinfo, laniruokailu alkaa, kävijät sisään

18.30 – Turnauksien rekisteröitymisten vahvistus

19.00 – Tekken 8 karsinnat alkavat

20.00 – Turnauksien karsinnat alkavat CS2, laniruokailu loppuu

22.00 – Turnauksien karsinnat alkavat LoL, kävijöiden vierailuaika loppuu

23.00 – Nukkumatilat avataan

Lauantai 13.04.

11.00 Tappelupeli turnaus osallistujat pääsevät sisään

12.00 – CS2, Lol ja tappelupelien Smash Ultimate karsinnat alkavat, kävijöiden vierailuaika alkaa

13.00 – Expo avataan

14.00 – Linkki ry:n demoskenen esittely,  Tekken 8 turnaus alkaa

15.00 – PUBG -turnaus by Kanaliiga + striimi, laniruokailu alkaa

16.00 – Smash Ultimate turnaus alkaa

16.30 – LoL -turnauksen semifinaali

18.00 – CS2 -turnauksen semifinaali, laniruokailu loppuu

19.00 – Expo suljetaan

19.30 – Pro Pilkki 2 -turnaus + striimi

21.30 – LoL -turnauksen finaali + striimi

22.00 – Kävijöiden vierailuaika loppuu

23.00 – CS2 -turnauksen finaali + striimi

Sunnuntai 14.04.

11.00 – Nukkumatilat suljetaan

12.00 – Valot päälle, loppusanat

14.00 – Tapahtuma päättyy, ovet sulkeutuvat

Expo-alue

Laneilta löytyy myös Expo-alue, jossa aktiviteetteja lauantaina 13.4. klo 13-19. Kävijälipun hinta on pe-la 5 €, maksu kortilla tai käteisellä. Paikalla voi olla pe klo 18-22 ja la klo 11-22, liput paikan päältä.

Konsolialue

Jyväskylän e-urheiluseura ry

Auki perjantai klo 18:00 – sunnuntai klo 12:00

 • Testattavana erilaisia pelejä vapaasti kävijöiden ja konepaikan ostaneiden kesken:
  • Playstation: 4 Pro (2 kpl), 3, 2
  • Xbox One S
  • Nintendo: 64, Wii
  • PC: vaihtelevasti tappelupelejä

Aktiviteettipeli -piste

Female Gaming Finland

Auki lauantaina klo 13:00-19:00Female Gaming Finland, logo

 • Tule pelaamaan BlazePod -aktiviteetti- ja reaktiopeliä, parhaat palkitaan!
 • Tutustu toimintaan ja juttele edustajien kanssa yhdistyksestä ja pelaamisesta.
 • Myynnissä myös FGF -kangaskasseja!

Minipeli -piste

Game Makers of Finland

Auki lauantaina klo 13:00-19:00Game Makers of Finland logo

 • Tule pelaamaan minipelejä ja osallistumaan sähköjopon arvontaan, päivän parhaat palkitaan yllätyspalkinnoilla!
 • Saat samalla lisätietoa GMoFin toiminnasta ja pääset tapaamaan liiton edustajaa.

Kanaliiga merch -piste

Kanaliiga ry

Kanaliiga logo

Auki lauantaina klo 13:00-14:30
(15:00-19:00 Kanaliigan alueen edustalla)

 • Kanakauppa ja sen antimet ovat Kanaliigan matkassa tapahtumassa  ja tuotteiden hintoja on alennettu!
 • Tule paikanpäälle tsekkaamaan valikoima ja nappaamaan kaupanpäälliseksi Kanaliigan tarroja!

VR -piste

Jyväskylän e-urheiluseura ry

Auki lauantaina klo 13:00-19:00

 • Testattavana Meta Quest 2 -laitteita. Peleinä mm. Epic Roller Coasters, Blaston ja Beat Saber mukautetuilla biiseillä.
 • Järjestämme myös pisteellä lisäksi Beat Saber -turnauksen!

Lautapelien -piste

Fantasiapelit / Jyväskylän miniature gaming ry

Auki lauantaina klo 13:00-19:00

 • Erilaisten lautapelien demopiste Fantasiapelien toteuttamana.
 • Jyväskylä Miniature Gaming ry Warhammer 40 000 -figuuripeli.
 • Tule tutustumaan lautapeleihin expo-alueella!

Demoskene -piste

Linkki Jyväskylä ry

Auki lauantaina klo 13:00-19:00 linkki jyväskylä logo

 • Esittelyssä vuosittain Jyväskylässä järjestettävän digitaalisen tekemisen festivaalin Instanssin demoskenejä.
 • Tutustu Jyväskylän yliopiston tietojenkäsittelytieteen opintoihin ja ainejärjestötoimintaan.
 • Vastaamme mielellämme korkeakouluihin liittyviin kysymyksiin.

Expo-alueen kuvia

Stage142 turnaukset

Turnauslomakkeilla ohjeet alennukseen joukkueille!

Counter-strike 2 -turnaus

 • 5v5 BYOC / omalta VIP-paikalta
 • Turnauksen ikäraja on K16
 • Turnaus pidetään mikäli vähintään 2 tiimiä osallistuu
 • Finaali striimataan Jklesportsin Twitch.tv -kanavalle, sekä lanitilaan
 • Rahapalkinto siirretty muihin turnauksiin, tuotepalkinnot voimassa turnauksessa

Counter-strike 2 -palkinnot

Rahapalkinto siirretty muihin turnauksiin, tuotepalkinnot voimassa
 
 1. Exen Esports -pelitila 150 € lahjakortti + Pelaajat.com merchiä (mm. isot hiirimatot, lippikset)
 2. Game Makers of Finland – tuotepalkintopaketit
CS2 joukkuetta
0

League of legends -turnaus

 • 5v5 BYOC / omalta VIP-paikalta
 • Turnauksen ikäraja on K14
 • Turnaus pidetään mikäli vähintään 2 tiimiä osallistuu
 • Finaali striimataan Jklesportsin Twitch.tv -kanavalle, sekä lanitilaan
 • Ensimmäinen palkinto on voimassa mikäli vähintään 4 tiimiä osallistuu. (2-3 tiimiä: 2. palkinto on 1. sijalla jne.)

League of legends -palkinnot

 
 1. 500 € rahapalkinto (100 € per. pelaaja) + 5 skiniä
 2. Saunailta joukkueelle Peliosuuskunta Expan DGC -saunatilat (arvo 250 €) + 5 skiniä
 3. Game Makers of Finland – tuotepalkintopaketit
LoL joukkuetta
0

Tappelupelien -turnaukset

Stagejen perjantai-iltana ja lauantaina järjestetään tappelupeliturnaukset kahdessa pelissä.

Super Smash Bros. Ultimate.

 • Ikäraja on K12
 • Turnaus pelataan la 13.4. klo 12:00 – 22:00
 • Turnausta näytetään lanitilan näytöillä
 • Osallistumismaksu 5 € kävijälippu, tai mikä vain konepaikkalippu

Tekken 8

 • Ikäraja on K16
 • Karsinta pelataan pe 12.4. klo 19:00 – 22:00 ja turnaus jatkuu la 13.4. klo 14:00 – 22:00
 • Turnausta näytetään lanitilan näytöillä
 • Osallistumismaksu 5 € kävijälippu, tai mikä vain konepaikkalippu

Tappelupelien -palkinnot

 1. 35 € rahapalkinto (35 € per. pelaaja / turnaus)
 2. 15 € rahapalkinto (15 € per. pelaaja / turnaus)
 3. Game Makers of Finland – tuotepalkintopaketit

 

PUBG -turnaus

Stagejen lauantaipäivänä järjestetään PUBG -turnaus Kanaliigan hostaamana 6-24 duojoukkueelle.

 • Ikäraja on K16
 • 4 karttaa esports-asetuksilla (kartat ilmoitetaan myöhemmin)
 • Pelataan lauantaina 13.4. klo 15:00 alkaen
 • Turnaus striimataan kokonaisuudessaan Kanaliigan Twitch.tv -kanavalle, sekä lanitilaan
 • Ilmoittautuminen avataan laniperjantaina ja ohjeet rekisteröintiin saat turnausvastaavilta
 • Voit tehdä joukkueen jo etukäteen turnausalustana toimivalle kanastats.com sivustolle

PUBG -palkinnot

 1. 150 € rahapalkinto (75 € per. pelaaja)
 2. Yllätyspalkinnot mm. Kanaliigan tuotteita
 3. Pelaajat.com merchiä

Pro Pilkki 2 -turnaus

Stagejen lauantaiyönä järjestetään Pro Pilkki 2 -turnaus! Palkinnot turnaukseen tarjoaa tietenkin Rapala Suomi. Turnauksen tarkemmasta aikataulusta ja formaatista lisätietoa laneilla. Kireitä siimoja!

 • Turnauksessa ei ole ikärajaa
 • Pelataan lauantaina 13.4. klo 19:30 alkaen
 • Turnaus striimataan Jklesportsin Twitch.tv -kanavalle, sekä lanitilaan
 • Osallistuminen: omalta paikalta, ei tarvetta ilmoittautumiselle

Pro Pilkki 2 -palkinnot

 1. Rapala CrushCity huippu uutuus 2024 jigisetti, Rapala UR-kaira, Rapala uistimet “Rippin’ rap”, Rapala pipo
 2. Rapala CrushCity huippu uutuus 2024 jigisetti, Rapala uistimet “Rippin’ rap”, Rapala pipo
 3. Rapala CrushCity huippu uutuus 2024 jigisetti, Rapala uistimet “Rippin’ rap”, Rapala pipo
 4. Pro Pilkki 2 -mobiilipelin koodeja
 5. Pro Pilkki 2 -mobiilipelin koodeja

Lanifiilistelyä

laneja tukemassa

Lanien sijainti

Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä
Kampuksen iso ravintolatila (ovi D1)

Mikäli saavut autolla pysäköinti tapahtuu Rajakatua kulkien Eeronkadun kautta kampuksen pääpysäköintialueelle.
Pysäköinti on ilmainen ja sallittu paikoille, joissa ei ole lämpötolppaa.

Stage142, kartta, Rajakatu 35, lanitapahtuma

Yhteystiedot

Meihin voit olla yhteydessä Discord kanavamme kautta tai sähköpostitse:

Miia Korhonen
Sähköposti: puheenjohtaja[at]jklesports.fi
Discord: miiuwu