Jyväskylän e-urheiluseura ry

Tapahtuma

Stage142
12.-14.4.2024

Jklesports, jkl esports, logo

Stage142

Jyväskylän vanhin verkkopelitapahtuma Stage142 tulee taas! Laneilla on konepaikkoja 160 ja lisäksi konsoleille oma alue.

Luvassa on tuttuun tapaan turnauksia, peleissä mm. CS2, League of Legends, sekä tietenkin Pro Pilkki 2. Ennen kaikkea tapahtumassa on yhdessä pelaamisen ja tekemisen meininkiä!

 Laneilta löytyy myös Expo-alue, jossa aktiviteetteja lauantaina 13.4. klo 13-19. Kävijälipun hinta on pe-la 5 €, liput paikan päältä.

Liput

Luethan tapahtuman säännöt ennen lipun ostoa, sillä lipun ostamalla ilmaiset ymmärtäneesi sääntöjen sisällön sekä sitoudut noudattamaan niitä.

 Tapahtuma alkaa perjantaina 12.4. klo 16 ja päättyy sunnuntaina 14.4. klo 14.
 
Tapahtumassa on useampia erilaisia lipputyyppejä. Stage142 ikäraja on K16 (14-15 vuotias pääsee täysi-ikäisen kanssa tapahtumaan). 
 

Stage142 lanien alkuun:

 • 00pv
 • 00h
 • 00min
 • 00sek
Lanien säännöt

Lanien säännöt

Lipun ostaessasi sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä, sekä osoitat hyväksyneesi sääntöjen sisällön.

Jotta laniviikonloppu sujuisi ilman suurempia kommelluksia ja mielipahaa, on tärkeää käydä yhteiset säännöt läpi ennen tapahtumapaikalle saapumista. Ostamalla lipun ja osallistumalla Stage142 -tapahtumaan sitoudut noudattamaan alta löytyviä sääntöjä koko viikonlopun ajan. Ongelmatilanteissa olkaa pikimmiten yhteydessä järjestäjiin tai henkilökuntaan. Nopeiten meidät tavoittaa Jklesportsin discord -kanavalta #helpdesk -osiosta tai STAFF-pöydästä. 

Tapahtumassa noudatetaan Jyväskylän e-urheiluseuran turvallisemman tilan periaatteita ja tapahtumassa päivystää häirintäyhdyshenkilö. Kaikenlainen kiusaaminen, häirintä ja asiaton käytös on tapahtumassa ehdottomasti kielletty. Stage142 on kaikille lipun ostaneille avoin tapahtuma, jonne jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on. Muistetaan pitää kaverista huolta ja mukavia kanssalanittajille!

HÄIRINTÄYHDYSHENKILÖT: 

Paula Hokkanen (Discord @cibo)

Thomas Semenius (Discord @tumppi)

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse hallitus@jklesports.fi ja häirintäyhdyshenkilömme ovat sinuun yhteydessä. 

Säännöt:
 • Tapahtuman ikäraja on K16. Alle 16 vuotias minimissään 14-15 vuotias pääsee tapahtumaan mikäli hänellä on mukana täysi-ikäinen henkilö, jolla on oma konepaikka tai kävijänä ollessaan kävijälippu. Alaikäisen henkilön pääsy voidaan tarvittaessa evätä tapahtumaan.
 • Sääntöjä rikkova henkilö voidaan poistaa alueelta ilman varoitusta. Alueelta poistetut henkilöt eivät saa palata tapahtuma-aikana alueelle, eivätkä he ole oikeutettuja rahanpalautukseen lippuostoista. 
 • Tupakointi (myös sähkötupakka ja vape) on kampusalueella kiellettyä kaikkialla muualla, paitsi erikseen merkityllä tupakointialueella. Tupakoinnista aiheutuvasta palohälytyksestä tai muusta toimenpiteestä on vastuussa sen aiheuttanut henkilö. 
 • Tuothan vain lääkkeitä, joihin sinulla on tarvittaessa näyttää resepti. Varauduthan siis tarvittaessa esittämään henkilökohtaisen reseptitositteen (paperinen/omakanta) jos hallussasi on reseptilääkkeitä. Lääkkeet on oltava niille osoitetuissa alkuperäispakkauksissa. Särkylääkkeisiin ym vapaasti ostettaviin lääkkeisiin ei tarvitse reseptiä. 
 • Lanivieraille voidaan tarvittaessa tehdä turvatarkastus ennen tapahtumaan saapumista. Järjestäjä pitää oikeuden takavarikoida kiellettyjä tavaroita tapahtuman ajan.
 • Piratismi ja muu nettipeeloilu on laneilla kiellettyä. Muistathan, että kaikki Suomen lait, mukaanlukien tekijänoikeuslait, pätevät myös Stage142 laneilla. Toivomme, että tämä myös pitää tapahtumien tulevaisuutta silmälläpitäen. Verkkoa voidaan valvoa luvattoman käytön ehkäisemiseksi.
 • Pornograafisen ja/tai erittäin väkivaltaisen sisällön katseleminen julkisesti esimerkiksi omalta monitorilta on laneilla ehdottomasti kiellettyä.
 • Omalle lanipaikalle on sallittua sijoittaa ylimääräisiä rakenteita, kunhan ne mahtuvat konepaikallesi, ja ovat maximissaan kahden (2) metrin korkeudessa lattiasta mitattuna.  Ylimääräisiä sähkölaitteita emme toivo konepaikoille. Lanikansalla on alueella käytössä mikro sekä jääkaappi, ja kampuksen kahvion kioskista saa kuumia juomia ja naposteltavaa sen aukioloaikojen puitteessa ja lanialueen keittiöstä löytyy kahvinkeittimiä 2 kpl,  joten ne sun muut voi huoletta jättää kotiin.
MUUTA HUOMIOITAVAA:
 • Mikäli olet ostanut Non-BYOC -lipun (konesetti valmiina, esimerkiksi GamePit VIP -paikat), ovat koneet ja muut oheislaitteet ovat lainassa muilta toimijoilta tai kuuluvat tilakokonaisuuteen. Mikäli laitteistolle tapahtuu minkäänlaista vahinkoa, on vahingon aiheuttaja korvausvelvollinen aiheuttamastaan vahingosta.
 • Jokainen lanivieras huolehtii siivoamisesta itse. Pelipaikkojen läheisyydessä on roska- ja pullopusseja, ja kampukselta löytyy kierrätyspisteitä. Huolehdithan siis roskat roskiin ja että konepaikka jää siistiin kuntoon lähtiessäsi!
 • Järjestäjät eivät ole vastuussa lanivieraiden laitteista tai muusta henkilökohtaisesta omaisuudesta.
 • Kampukselta ulosvieviä ovia ei saa pönkittää auki. Myöskään alueelle kampuksella, joka ei kuulu lanialueeseen (merkattu kieltolapuilla) ei saa mennä. Ovien auki pönkittäminen tai väärillä alueilla kulkeminen aiheuttaa hälytyksen varsinkin ilta-aikaan. Aiheettomista hälytyksistä peritään maksu toteutuneiden kustannusten mukaisesti.
 • Lanialueelle ei saa päästää ulkopuolisia, joilla ei ole ranneketta, pääsylippua tai STAFF-kulkulupaa.
 • D1 -pääsisäänkäynnin eteen pysäköiminen on kielletty. Pysähtyminen lastaamisen ja purkamisen ajaksi on sallittua, mutta autot tulee parkkeerata merkatulle parkkialueelle. D1 -väylä toimii pelastustienä joten kulku on pidettävä esteettömänä.
 • Konepaikalla tai autoissa nukkuminen on kiellettyä. Lanialueella on nukkuma-alue, jonne voi lunastaa pääsyn lippukaupasta tai staffilta. 
 • Kaikki tapahtumapaikkaan kohdistuva vaurio ja ilkivalta on kielletty ja tekijä on näistä korvausvelvollinen. Ethän myöskään kiinnitä tarroja tapahtumapaikalla minnekään. 
 • Tapahtuman vierailla ei ole oikeutta myydä tai julkisesti mainostaa lanisponsoreiden ulkopuolisia yrityksiä, tuotteita tai palveluita. Tämä koskee muun muassa ilmaisjakelua, mainoksia sekä tietokonetavaran, elintarvikkeiden ja ohjelmistojen myyntiä ilman erillistä lupaa. Kaupalliseen käyttöön tapahtuva valo- ja videokuvaaminen sekä muunlainen sisällöntuotto tapahtumassa on kiellettyä ilman järjestäjän erillistä kirjallista lupaa. Striimaaminen omalta konepaikalta on sallittua.
LISÄKSI:
 • Älä valtaa konsoleita koko viikonlopuksi, vaan anna muillekkin mahdollisuus pelata niillä. Jos otat kaiuttimet mukaasi, niin älä pidä niitä niin kovalla, että se häiritsee muita. Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova sen jälkeen, kun maksu on suoritettu.
 • Jos jäi jotain epäselvää, niin älä epäröi tulla kysymään järjestäjiltä paikan päällä STAFF-pöydästä. Voit ottaa yhteyttä ennen tapahtumaa ja myös tapahtuman aikana sosiaalisen median tai sähköpostin välityksellä. Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.
Ruokailun lisätiedot (Juvenes)

JUVENES CAFE CURVE

Kampuksen ravintola Juvenes hemmottelee laniruualla perjantaista lauantaihin. Juveneksen Cafe Curve ravintolan löydät pääovien vasemmalta puolelta kulkiessasi pääovista (D1) kampukselle.

Ravintola on auki pidennetysti laniviikonloppuna, ajat ilmoitetaan myöhemmin. Ruuan hinta on 8,45€ / ateria (santsaus on sallittu) ja maksu tehdään kassalle.

 

PERJANTAI LANIRUOKA

Ilmoitetaan myöhemmin.

LAUANTAI LANIRUOKA 

Ilmoitetaan myöhemmin.

 

KAHVILA

Kahvilan aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.

Lisäksi itsepalvelukioski palvelee kahvilan aukioloajan. Huomioithan, että itsepalvelukioskilla käy vain korttimaksu ja Pivo.

Muut palvelut

Muut palvelut

Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampus sijaitsee aivan keskustan läheisyydessä. Pääkampukselta 200 metrin päässä sijaitsee Tapionkadun K-Market, josta voi käydä tarpeen tullen hakemassa lisää evästä.

Lanittajille on oma ruokailualue lanialueella, jossa mahdollisuus lämmittää omia mikroruokia, käyttää kylmäkaappia tai kahvinkeitintä.

Wolt toimittaa ovien tuntumaan klo 00 asti ja Foodora klo 02 asti. Lisäksi Puistokadulta löytyy Puistokadun Kebab Pizzeria, joka on auki perjantaina klo 10:00-22:00 ja lauantaina klo 11:00-22:00.

Stage142 -Liput

Myynnissä 10.2.-12.4.2024

Stage142 konepaikkojen kartta

Stage142 pohjakartta, lanit, lanit Jyväskylän, LAN-tapahtuma
Klikkaa isommaksi

Stage BYOC-konepaikat

Liput myydään lohkoittain lanialueelta. Tällä lipulla saat konepaikan Stage142 LAN-tapahtumaan perjantaista klo 16 sunnuntaihin klo 14. Earlybird hinnan jälkeen hinta 40 € 12.3. alkaen!

Lippua ostaessasi verkkokauppa kysyy kenen viereen samassa lohkossa haluat!

 • Tuo oma tietokoneesi tai konsolisi, näyttösi ja lisälaitteesi
 • Tuo oma n. 5 metriä pitkä verkkokaapeli tai käytä langatonta
 • 5 kpl sähköpistoketta, 1 kpl verkkoportti kytkimestä
 • Pöytäpaikka (100 cm) + tuoli
 • Vähintään 100M/100M verkko
 • Mahdollisuus lattiamajoitukseen liikuntasalissa pe-su

35 € / KPL

Voit myös ostaa BYOC -konepaikallesi konesetin alempaa lisätuotteista!

Mikäli verkkokaupan tuotteet eivät näy tässä, voit ostaa ne suoraan verkkokaupan sivulta

VIP -konepaikat

 

GamePit VIP -konepaikka

Lippua ostaessasi verkkokauppa kysyy kumpaan ja kenen viereen haluat!

 • Tehokas pelikone (i7-12700K/RTX 3080/RAM 16GB/1TB/240 hz 24-27”-näyttö) tai laadukas pelikone (i7-9700K/RTX 2070/RAM 16GB/1TB/240 hz 24” -näyttö)
 • Logitech -lisälaitteet
 • Pöytäpaikka (120 cm) + Noblechairs mukava pelituoli
 • Suosituimmat pelit asennettuna ja päivitettynä
 • 3 kpl sähköpistoketta, nopea verkko
 • Mahdollisuus lattiamajoitukseen liikuntasalissa pe-su
 • Paikka sijaitsee omassa rivissä 12 kpl tai
  yksityisissä loosseissa keskellä ruokalaa 3+3 kpl

85 € / KPL

LISÄTUOTTEET

Stage142 konesetti BYOC -paikalle

Mikäli et jaksa tuoda omaa konesettiäsi voit vuokrata valmiin setin meiltä. Päivitä BYOC -konepaikallesi valmiskonesetti (lisää tämä ostoskoriin BYOC-paikan kanssa). Tämä tuote itsessään ei oikeuta konepaikkaan!

  • Hyvä pelikone (i7-9400F/RTX 2060/RAM 16GB/1TB)
  • Asus -pelinäyttö (144 hz 24”)
  • Tuothan omat lisälaitteesi konepaikallesi
  • Pelilauncherit ja muutamat suosituimmat pelit asennettuna
  • Konesetin voit päivittää mille tahansa BYOC-paikalle

Hinta 30 € / kpl

Prioriteetti majoitus (60 kpl)

 • Lippu tarkoitettu kauempaa saapuville joilla ei ole muuhun majoitukseen mahdollisuutta.
 • Tällä lipulla voit majoittua Jamkin liikuntasalin lattiamajoituksessa (pe-la yö, la-su yö).
 • Kaikkiin lanipaikkoihin sisältyy majoitus kapasiteettivaroituksella.
 • Maksimi majoituskapasiteetti 60 henkilöä kerrallaan.
 • Tuothan tarvittavat petivaatteet, täkit, tyynyt, patjat ja makuupussit halutessasi
 • Pelkkä majoituspaikan osto ei riitä tapahtumaan pääsyyn. Tarvitset lisäksi konepaikan.

Hinta 2 € / kpl

Mikäli verkkokaupan tuotteet eivät näy tässä, voit ostaa ne suoraan verkkokaupan sivulta

Stage142 -Ohjelma

Perjantai 12.04.

16.00 – Ovet auki

17.00 – Alue valmis ja koneet saa kytkeä

18.00 – Valot pois, alkuinfo

18.30 – Turnauksien rekisteröitymisten vahvistus

19.00 – Ohjelmaa, ilmoitetaan myöhemmin

20.00 – Turnauksien karsinnat alkavat CS2

22.00 – Turnauksien karsinnat alkavat LoL

23.00 – Nukkumatilat avataan

Lauantai 13.04.

12.00 – CS2 ja Lol turnaukset jatkuvat

13.00 – Expo-alue avataan

14.00 – Ohjelmaa, ilmoitetaan myöhemmin

15.00 – Ohjelmaa, ilmoitetaan myöhemmin

16.00 – Ohjelmaa, ilmoitetaan myöhemmin

17.00 – LoL semifinaali alkaa

18.30 – Cs2 semifinaali alkaa

19.00 – Expo suljetaan

19.30 – Pro Pilkki 2 -turnaus + striimi alkaa

21.00 – LoL -turnauksen finaali

22.30 – CS2 -turnauksen finaali + striimi alkaa

Sunnuntai 14.04.

11.00 – Nukkumatilat suljetaan

12.00 – Valot päälle, loppusanat

14.00 – Tapahtuma päättyy, ovet sulkeutuvat

Expo-alue

Laneilta löytyy myös Expo-alue, jossa aktiviteetteja lauantaina 13.4. klo 13-19. Kävijälipun hinta on pe-la 5 €, liput paikan päältä.

Esittelyt julkaistaan lähiaikoina.

Lanifiilistelyä

Stage142 turnaukset

Counter-strike 2 -turnaus

 • 5v5 BYOC / omalta VIP-paikalta
 • Turnauksen ikäraja on K16
 • Turnaus pidetään mikäli vähintään 2 tiimiä osallistuu.
 • Ensimmäinen palkinto on voimassa mikäli vähintään 4 tiimiä osallistuu. (2-3 tiimiä: 2. palkinto on 1. sijalla jne.)

Counter-strike 2 -palkinnot

 1. 500 € rahapalkinto (100 € per. pelaaja)
 2. Exen Esports -pelitila 150 € lahjakortti
 3. Game Makers of Finland – tuotepalkintopaketit
0
CS2 joukkuetta

League of legends -turnaus

 • 5v5 BYOC / omalta VIP-paikalta
 • Turnauksen ikäraja on K14
 • Turnaus pidetään mikäli vähintään 2 tiimiä osallistuu.
 • Ensimmäinen palkinto on voimassa mikäli vähintään 4 tiimiä osallistuu. (2-3 tiimiä: 2. palkinto on 1. sijalla jne.)

League of legends -palkinnot

 1. 500 € rahapalkinto (100 € per. pelaaja)
 2. Saunailta joukkueelle Digi & Game Center -saunatilat (ma-to välillä)
 3. Game Makers of Finland – tuotepalkintopaketit
0
LoL joukkuetta

Pro Pilkki 2 -turnaus

Stagejen lauantaiyönä järjestetään Pro Pilkki 2 -turnaus! Palkinnot turnaukseen tarjoaa tietenkin Rapala Suomi. Turnauksen tarkemmasta aikataulusta ja formaatista lisätietoa laneilla. Kireitä siimoja!

 • Mikä: Pro Pilkki 2 -turnaus
 • Turnauksessa ei ole ikärajaa
 • Missä: Stage142 -laneilla lauantaina 13.4. klo 19.30 alkaen
 • Osallistuminen: omalta paikalta, ei tarvetta ilmoittautumiselle

Pro Pilkki 2 -palkinnot

Rapalan tuotepalkinnot ilmoitetaan myöhemmin

laneja tukemassa

Lanien sijainti

Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä
Kampuksen iso ravintolatila (ovi D1)

Mikäli saavut autolla pysäköinti tapahtuu Rajakatua kulkien Eeronkadun kautta kampuksen pääpysäköintialueelle.
Pysäköinti on sallittu paikoille, joissa ei ole lämpötolppaa.

Stage142, kartta, Rajakatu 35, lanitapahtuma

Yhteystiedot

Meihin voit olla yhteydessä Discord kanavamme kautta tai sähköpostitse:

Miia Korhonen
Sähköposti: puheenjohtaja[at]jklesports.fi
Discord: miiuwu