Jyväskylän e-urheiluseura ry

Elektronista urheilua paikallisesti

Yhteistyökumppanit

Jklesports, jkl esports, logo, Jyväskylän e-urheiluseura ry

Yhteistyökumppanit

Jklesportsin yhteistyökumppanit kehittävät ja tukevat e-urheilutoimintaan Keski-Suomessa. Tältä sivulta näet tämänhetkiset kumppanit; mitä toimijat tekevät ja kuinka ne näkyvät yhdistyksen toiminnassa. Yhdistys solmii kumppanuuksia pääasiassa kannatusjäsenyyden kautta toimijoiden kanssa, jotka toiminnallaan haluavat tukea tapahtumajärjestämistä, sekä muuta e-urheilutoimintaa Jyväskylässä ja sen lähialueilla.

Toimijoista voit lukea lisää klikkaamalla logoja tai tekstissä olevia linkkejä heidän verkkosivuilleen.

TNNet

TNNet Oy on vuonna 2002 perustettu yksityinen Internet- ja laitesalipalveluntarjoaja. TNNet tarjoaa yhdistykselle verkkosivu- ja sähköpostipalvelut edulliseen hintaan.

Pappaliiga

Pappaliiga on 30v+ suunnattu e-urheiluliiga. Seura tuo yhteistyön kautta Pappaliigan jäsenyydestä ja tapahtumista tietoa omille jäsenilleen, sekä mahdollistaa Pappaliigan jäsenille etuja tapahtumiin.

Game Makers of Finland

Game Makers of Finlandin tavoitteena on auttaa kaikkia pelialalla työskenteleviä, alalle haluavia sekä alalla opiskelevia tahoja. He sponsoroivat lanijärjestämistä ja tuovat turnauksiin tuotepalkintoja.

GamePit by Jamk

GamePit Pro on huipputason e-urheilutila Jyväskylässä, joka on vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin mm. peli-iltoihin. GamePit tarjoaa mm. tilojaan ja kalustoaan seuran järjestämiin tapahtumiin.

Exen Esports

Exen Esports on jyväskyläläinen e-urheiluorganisaatio. Exen tarjoaa seuralle pelitilojaan e-urheilutapahtumiin ja aktiviteeteihin, sekä palkintoja turnauksiin.

Fizza

Fizza tarjoaa erittäin maistuvia pizzoja. Fizzan pizza-automaatin löydät Jyväskylän Lutakosta, josta pizzan saa kuumana kolmessa minuutissa. Fizza toimii yhteistyössä mm. seuran tapahtumissa tuoden niihin pizzaa tarjolle.

Peliosuuskunta Expa

Peliosuuskunta Expa on osuuskuntamuotoinen avoimen yhteisön peliyhtiö, joka on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneita pelialasta. Expa tarjoaa palkintoja turnauksiin ja kalustoaan seuran tapahtumiin.

Peurunka

Peurunka on Keski-Suomessa sijaitseva kylpylähotelli samannimisen järven rannalla. Peurunka haluaa tukea paikallista e-urheilutoimintaa ja mahdollisuuksien mukaan olla mukana tulevissa tapahtumissa.